neděle 11. ledna 2015

Focus t25

Po Insanity, Insanity Asylum a Asylum Volume 2 je zde další cvičební projekt neodolatelného Shauna T. Tentokrát vytvořil speciální HIIT tréninkový program pro všechny, kteří nemají tolik času trávit u cvičení. Konec dlouhým workoutům. 25 minut času denně si zvládnou najít i ti nejnáročnější a vytřískat z takové časové dotace naprosté maximum.
Cvičební program je navržen tak, abyste jej zvládli odcvičit 5x do týdne. K dispozici jsou dva cvičební kalendáře (alfa & beta cykly), které vám pomohou správně nakombinovat celkem 11 tréninkových (necelých) půlhodinek. Jediným cvičebním náčiním je zde rezistenční kabel, který lze velmi často nahradit třeba činkami, které má každý z nás doma.
FOCUS T25. Tak se jmenuje ona novinka, která je pro vás k mání od 1. července 2013.
Konec dlouhým workoutům, které nás mnohé odrazují proto, že na ně nemáme čas. Nebo zkrátka nechceme věnovat hodinu denně vysilujícímu cvičení. A proto Shaun T přišel s tím, co už je dávno známo. 30 minutový vysoce intenzivní trénink je stejně tak účinný, ne-li efektivnější, než hodinu dlouhé workouty. Existuje však jedna podmínka! Musíte do oné půlhodiny ze sebe vydat naprosté maximum. Nejlépe bez přestávky... jak každý takový představitel HIIT tréninku říká: "PUSH! PUSH!"


Novinkou v trénincích od Shauna je hlavně jakýsi posun vůči začátečníkům (i když u Shauna bych slovo "začínající" nebrala tak vážně, každopádně to bude záhul tak či tak). V Alfa cyklu obsahující 5 různých tréninků se naučíte základy fitness, vybudujete si tělo pro další úroveň cvičení. V Alfa cyklu se nevyhnete kardiu, tréninkům zaměřující se na břišní svalstvo, sílu, rychlost a svaly v oblasti stehen a zadečku. Kromě toho se můžete prvně dočkat jakýchsi modifikací a úprav právě pro méně zdatnější nebo všechny ty, kteří s fitness teprve začínají a potřebují průvodce.
Jakmile projdete prvním Alfa cyklem, chystá se na vás Beta program (cyklus), který vás provede naprosto novými a náročnějšími cvičebními prvky. Čeká na vás zkrátka nový level ve fitness. Beta program se zaměřuje na náročnější kardio, další dávku tréninku vylepšující vaši rychlost, nezapomíná se ani na core cvičení, břišní svaly, nohy, dynamiku a vesměs posílení jak horní, tak dolní části těla.

Žádné komentáře:

Okomentovat